• ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
  • 210 4628117
  • Ελληνικά

Εξοικονόμηση ενέργειας με φωτισμό LED

Η επόμενη μέρα στο φωτισμό είναι ήδη εδώ! Προτάσεις για το φωτισμό των επαγγελματικών, αλλά και ιδιωτικών χώρων, με εξαιρετικά αποτελέσματα στην εικόνα του χώρου, την ανάδειξη των προϊόντων, τη δημιουργία φιλικού και άνετου εργασιακού περιβάλλοντος. Πάνω από όλα όμως προτάσεις φιλικές προς το περιβάλλον, αλλά και την τσέπη σας!

Κάνοντας σωστές επιλογές συστημάτων φωτισμού, επιτυγχάνετε έναν αποτελεσματικό τρόπο μείωσης των λειτουργικών σας δαπανών. Η επιλογή χρήσης τεχνολογιών φωτισμού LED, μπορεί να σας προσφέρει έως και 85% εξοικονόμηση ενέργειας, παρέχοντάς σας ταυτόχρονα την αναγκαία αισθητική, το αίσθημα της άνεσης σε εργαζομένους και πελάτες και όλα αυτά σε συνδυασμό με την οικονομία. (Πηγή: International Energy Agency)

 

ESTIASI LED

Δημιουργείστε την ιδανική ατμόσφαιρα στο εστιατόριό σας.

Ένας χώρος φιλοξενίας οφείλει να δημιουργεί αίσθηση άνεσης στους επισκέπτες του.Ο φωτισμός LED δημιουργεί τη ζεστασιά και τη θαλπωρή, που αποτελούν βασικούς παράγοντες για να απολαύσουν οι επισκέπτες σας την παραμονή τους στην ταβέρνα ή το εστιατόριό σας, να νοιώσουν άνετα, να χαλαρώσουν.Τολμήστε τη μετάβαση από τον παραδοσιακό, στον LED φωτισμό στους χώρους σας. Είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία που σίγουρα θα έχει άμεσα αποτελέσματα. Όχι μόνο αισθητικά, αφού θα έχετε δημιουργήσει ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον, αλλά και οικονομικά. Μείωση του κόστους φωτισμού, παράταση της παραμονής των επισκεπτών στους χώρους σας,  αύξηση της κατανάλωσης.

Χώροι φιλοξενίας και φως.

Στη χώρα του Ξένιου Δία, τη χώρα της φιλοξενίας και του φωτός, η δημιουργία χώρων ιδιαίτερης αισθητικής, χαλάρωσης και άνεσης, είναι αναγκαία.

Ο φωτισμός LED  σας παρέχει αυτή τη δυνατότητα με την ευελιξία που παρέχει. Εκμεταλλευθείτε τις εναλλακτικές χρήσεις του και δημιουργείστε χώρους πραγματικά φιλόξενους, ζεστούς και ευχάριστους.

Αναδείξτε σημεία του χώρου σας, σχεδιάστε νοητούς διαδρόμους φωτός από χώρο σε χώρο, αφήστε την εμπειρία και τη γνώση των ειδικών να «ζωγραφίσουν» πάνω στο δικό σας καμβά! Στο χώρο σας!

Και μετά, απλά χαρίστε τους χώρους αυτούς στους επισκέπτες σας...Το εστιατόριο, το ξενοδοχείο σας, οι χώροι υποδοχής και ανάπαυλας, δεν θα είναι πια ίδιοι. Θα έχουν τη δική τους μοναδική ταυτότητα. Γι' αυτό και θα μείνουν στο μυαλό των επισκεπτών σας

 

Σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των χωρών εστίασης, μπορούμε να μετατρέψουμε εύκολα την μετάβαση στον φωτισμό Led, βελτιώνοντας την παραμονή των πελατών στο ξενοδοχείο, το εστιατόριο, το bar, με την μοναδική ζεστασιά και δυνατότητα του φωτός.

Μάθετε περισσότερα για το φωτισμό LED στους χώρους εστίασης, εδώ.

 

MARKET LED

Αναδείξτε τα προϊόντα σας!

Μπορείτε να φανταστείτε ένα πανέμορφο διαμαντένιο μονόπετρο δακτυλίδι στην σκοτεινή ή ελλειπώς φωτισμένη προθήκη ενός κοσμηματοπωλείου; Μήπως έναν μπουφέ με πλούσια εδέσματα με λάθος χρώμα φωτισμού; Σίγουρα τα συναισθήματα που σας δημιουργούνται δεν είναι τα καλύτερα...

Ο φωτισμός τη βιτρίνας και η καταναλωτική συμπεριφορά.

Η βιτρίνα είναι το αποτελεσματικότερο ίσως μέσω προώθησης των προϊόντων ενός καταστήματος.  Ο φωτισμός είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία του χώρου της βιτρίνας. Μελέτες καταναλωτικής συμπεριφοράς, έχουν αποδείξει ότι ο φωτισμός της βιτρίνας σχετίζεται άμεσα με την εικόνα του καταστήματος, επηρεάζοντας την καταναλωτική συμπεριφορά.

 

Ένας κακός φωτισμός μπορεί να οδηγήσει τους καταναλωτές στο να απορρίψουν ένα προϊόν, γιατί παρόλο που είναι υψηλής ποιότητας, αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εμφανές.

Μάθετε περισσότερα για το φωτισμό LED σε χώρους πώλησης, εδώ.

 

FILOXENIA LED

Φωτισμός πολλών αστέρων!

Χώροι φιλοξενίας και φωτισμός.

Στη χώρα του Ξένιου Δία, τη χώρα της φιλοξενίας και του φωτός, η δημιουργία χώρων ιδιαίτερης αισθητικής, χαλάρωσης και άνεσης, είναι αναγκαία.

Ο φωτισμός LED  σας παρέχει αυτή τη δυνατότητα με την ευελιξία που παρέχει. Εκμεταλλευθείτε τις εναλλακτικές χρήσεις του και δημιουργείστε χώρους πραγματικά φιλόξενους, ζεστούς και ευχάριστους.

Αναδείξτε σημεία του χώρου σας, σχεδιάστε νοητούς διαδρόμους φωτός από χώρο σε χώρο, αφήστε την εμπειρία και τη γνώση των ειδικών να «ζωγραφίσουν» πάνω στο δικό σας καμβά! Στο χώρο σας! Και μετά, απλά χαρίστε τους χώρους αυτούς στους επισκέπτες σας...

Το ξενοδοχείο, το εστιατόριο σας, οι χώροι αναμονής, διαμονής, ανάπαυλας και χαλάρωσης, δεν θα είναι πια ίδιοι. Θα έχουν τη δική τους μοναδική ταυτότητα. Γι' αυτό και θα μείνουν στο μυαλό των επισκεπτών σας

 

Σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των χωρών φιλοξενίας, μπορούμε να μετατρέψουμε εύκολα, με την μοναδική ζεστασιά και δυνατότητα του φωτισμού LED, οποιοδήποτε χώρο, αλλάζοντας την ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο, το εστιατόριο, το bar.

Μάθετε περισσότερα για το φωτισμό LED σε ξενοδοχειακούς χώρους, εδώ.

MEDICAL LED

Αίσθημα άνεσης, ηρεμίας και ζεστασιάς στην αναμονή.

Είναι συχνό το φαινόμενο, άνθρωποι που επισκέπτονται ένα μικροβιολογικό εργαστήριο ή ένα ιατρείο, να είναι νευρικοί και αγχωμένοι. Οι χώροι υποδοχής και αναμονής, αλλά και οι χώροι εξέτασης οφείλουν και πρέπει να τους δημιουργούν συναισθήματα ηρεμίας, ασφάλειας και άνεσης.

Ο φωτισμός τεχνολογίας LED είναι σε θέση να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον στους χώρους αυτούς, μετατρέποντάς τους σε ζεστούς φιλικούς χώρους, στους οποίους οι ασθενείς θα μπορούν να επικοινωνήσουν με άλλους, χαλαρώνοντας πριν από την επίσκεψη στο γιατρό.

 Φωτισμός ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας.

Τα LED δίνουν την δυνατότητα να διαμορφώσετε τους χώρους σας ανάλογα με τις απαιτήσεις τους. Σε χώρους αναμονής, δωμάτια ασθενών, αλλά και λοιπούς βοηθητικούς και άλλους λειτουργικούς χώρους για διαγνώσεις και εξετάσεις.

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες  υπηρεσίες φωτισμού LED για κάθε χώρο. Εσωτερικό και εξωτερικό. Από την αίθουσα αναμονής και υποδοχής, το ιατρείο, το μικροβιολογικό εργαστήριο, τα χειρουργεία,  τον περιβάλλοντα χώρο, έως το σύνολο μιας νοσηλευτικής μονάδας. 

Μάθετε περισσότερα για το φωτισμό LED σε ιατρικούς και υγειονομικούς χώρους, εδώ.

 

LED YOUR LIFE

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Αποδοτικότερη εργασία, μεγαλύτερη οικονομία. Φωτισμός προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας. 

Η αντικατάσταση λαμπτήρων και φωτιστικών σωμάτων παλαιάς τεχνολογίας,  εξοικονομεί έως και 85% της δαπάνης σε ενέργεια.

Σε συνεργασία με το επιστημονικό δυναμικό της Big Solar Led και έμπειρων ηλεκτρολόγων εγκαταστατών, σας υποβάλλουμε ένα εργονομικά σχεδιασμένο σύστημα φωτισμού, λαμβάνοντας υπόψη μας πάντα, τις ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις των εργαζομένων σε κάθε χώρο εργασίας.

 Τολμήστε την αλλαγή γιατί...

 Μειώνετε δραστικά ένα ιδιαίτερο λειτουργικό κόστος, αυτό του φωτισμού.

 Κάνετε γρήγορη απόσβεση της επένδυσης,

 Δημιουργείται μια όμορφη εικόνα της επιχείρησης.

 Σωστός φωτισμός, σημαίνει ευχάριστο περιβάλλον, αύξηση της παραγωγικότητας.

 Ο σωστός φωτισμός παρέχει περισσότερη ασφάλεια στους εργαζόμενους

Η κακή οπτική εξαιτίας κακού φωτισμού, δημιουργεί ένα κοπιαστικό εργασιακό περιβάλλον, που εκφράζεται στους εργαζομένους με διαφορά σωματικά και ψυχολογικά συμπτώματα κόπωσης, που επηρεάζουν σημαντικά την εργασιακή απόδοση.

Φωτισμός προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις σας

Με την αντικατάσταση λαμπτήρων και φωτιστικών σωμάτων παλαιάς τεχνολογίας, η επιχείρηση εξοικονομεί έως και 85% της δαπάνης σε ενέργεια. Έχουμε το επιστημονικό δυναμικό σε συνεργασία με την Big Solar, να προτείνουμε εργονομικά τον σχεδιασμό ενός συστήματος φωτισμού, το οποίο θα λαμβάνει υπόψη του την ανθρώπινη δραστηριότητα, στον κάθε χώρο εργασίας ξεχωριστά.

Μάθετε περισσότερα για το φωτισμό LED και τις δυνατότητες προσαρμογής του στις ανάγκες σας, εδώ.

 

Μάθετε περισσότερα για το φωτισμό LED στους επαγγελματικούς χώρους, εδώ.