• ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
  • 210 4628117
  • Ελληνικά

Αντιστάθμιση

Αναμένεται αλλαγή καιρού;

Η ESBE είναι τώρα στο ΣΥΝΝΕΦΟ (CLOUD)

Φανταστείτε έναν ελεγκτή που μαθαίνει πώς επηρεάζεται το εσωτερικό κλίμα του σπιτιού στο οποίο είναι εγκατεστημένος από τις αλλαγές του καιρού. Επίσης φανταστείτε ότι έχει λειτουργία εκμάθησης που τον βοηθάει να προβλέπει την αντίδραση του σπιτιού στις εξωτερικές μεταβολές. Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε το CRD της ESBE.

Το CRD της ESBE είναι ένα εξαιρετικά έξυπνο προϊόν. Πέρα από το ότι μαθαίνει, μπορεί επίσης να επικοινωνεί με το κινητό, το tablet, το laptop ή άλλες συσκευές του ιδιοκτήτη του σπιτιού που είναι συνδεδεμένες με τις υπηρεσίες cloud. Αν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει μειώσει την εσωτερική θερμοκρασία ενώ είναι εκτός σπιτιού, μπορεί να την αυξήσει ξανά πριν από την επιστροφή του χρησιμοποιώντας το κινητό του ή άλλες συσκευές.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Το CRD της ESBE είναι εξοπλισμένο με μονάδες εξωτερικού και εσωτερικού αισθητήρα για την προσαρμογή της θερμοκρασίας. Με την εγγραφή των διακυμάνσεων των εσωτερικών και των εξωτερικών θερμοκρασιών, το CRD μπορεί να προσαρμόσει την καμπύλη θερμότητας ώστε να ταιριάζει με κάθε σπίτι. Με τον καιρό δημιουργεί μεγαλύτερη άνεση και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο ελεγκτής έχει δυνατότητες προσαρμογής. Αυτό σημαίνει ότι το CRD μαθαίνει πώς επηρεάζεται η εσωτερική θερμοκρασία σε κάθε σπίτι από τις καιρικές συνθήκες. Το CRD μαθαίνει τρόπους πρόβλεψης της αντίδρασης του κτηρίου στις εξωτερικές μεταβολές.

ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

Το CRD αποστέλλεται με όλα όσα απαιτούνται για την εγκατάσταση με ελεγκτή όλα σε ένα και αισθητήρα δωματίου. Ο μετασχηματιστής και ο αισθητήρας συνδέονται και είναι έτοιμοι προς λειτουργία. Η μονάδα του αισθητήρα δωματίου είναι εκ των προτέρων προγραμματισμένη για ασύρματη επικοινωνία με τον ενεργοποιητή.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ CRD ΤΗΣ ESBE

Έχουμε ήδη εξηγήσει ότι το CRD της ESBE μαθαίνει το σπίτι στο οποίο έχει εγκατασταθεί, ότι ο ενεργοποιητής προβλέπει την αντίδραση του σπιτιού και έτσι εξασφαλίζει ότι το CRD λειτουργεί εγκαίρως. Όμωσ, τι άλλο μπορεί να κάνει;

  • Το CRD εξοικονομεί ενέργεια καθώς προσαρμόζεται στο σπίτι στο οποίο είναι εγκατεστημένο και στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.
  • Το CRD μπορεί να ελεγχθεί μέσω των υπηρεσιών cloud από απουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο.
  • Το CRD βελτιώνει την άνεση μέσα στο σπίτι με γρήγορο και έξυπνο έλεγχο θερμοκρασίας.
  • Το CRD μπορεί να προγραμματίσει δραστηριότητες και μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε τη θερμοκρασία σε μεμονωμένα δωμάτια.
  • Το CRD μπορεί να σας στείλει ειδοποιήσεις αν συμβεί κάτι π.χ. αν κρυώσει ξαφνικά ένα δωμάτιο.

 

Πατήστε εδώ για τιμή στο eshop μας