• ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
  • 210 4628117
  • Ελληνικά

Σύνδεση Ηλιακού Θερμοσίφωνα με Λέβητα

Άμεση παροχή, σταθερή θερμοκρασία και εξοικονόμηση στο ζεστό νερό χρήσης από το ηλιακό σας, σε συνδυασμό με τον λέβητα σας.

Με το ESBE thermic solar kit σειρά VMC300 δεν στέλνουμε πλέον ζεστό νερό από το σύστημα θέρμανσης στον ηλιακό για να έχουμε ζεστό νερό χρήσης τον χειμώνα. Έτσι εξοικονομούμε τεράστια ενέργεια…..και καύσιμο. Γιατί με το παρωχημένο τρόπο, (ηλιακός τριπλής ενέργειας), ακόμα και τις μέρες που ο ηλιακός έχει ζεστό νερό από τον ήλιο, εμείς στέλνουμε από το σύστημα θέρμανσης ζεστό νερό στον ηλιακό, άρα και πολλές θερμίδες (Kcal/h), ακυρώνοντας επί τις ουσίας την λειτουργία του ηλιακού τον χειμώνα.

Τώρα με το ESBE thermic solar kit VMC300, χρησιμοποιούμε πάντα τον ηλιακό και τον ήλιο, είτε κατά αποκλειστικότητα, είτε εν μέρη, παίρνοντας από το σύστημα θέρμανσης μόνο την διαφορά, στην περίπτωση που ο ήλιος δεν φθάνει για να ζεστάνει το νερό που χρειαζόμαστε!

 

Με ESBE thermic solar kit ο ηλιακός χρησιμοποιείται πάντα…!

 

Συγκεκριμένα προσφέρει διπλή λειτουργία για τις εφαρμογές ζεστού νερού χρήσης. Εκτρέπει το εισερχόμενο νερό χρήσης όταν απαιτείται η πρόσθετη θέρμανση του και παρέχει ασφαλή προστασία από το καυτό νερό, διακόπτοντας αυτόματα την παροχή ζεστού νερού σε περίπτωση διακοπής της παροχής του κρύου νερού. Μια συσκευή αποτελούμενη από δύο θερμοστατικές βαλβίδες για εφαρμογές σε συνδυαζόμενα συστήματα με ηλιακούς θερμοσίφωνες και λέβητες παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. 

 

Λειτουργία

Η συσκευή ESBE thermic solar kit σειρά VMC300 προσφέρει τη βέλτιστη ενεργειακή χρήση, την ασφαλή προστασία από το ζεμάτισμα καυτού νερού και την απόλυτη άνεση με έναν συμπαγή και αποδοτικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά θερμοστατικά μηχανικά μέρη (μη ηλεκτρικά), η μονάδα είναι απολύτως ανεξάρτητη και παρέχει μια αυτόνομη και αξιόπιστη λειτουργία. Μια συσκευή αποτελούμενη από δύο θερμοστατικές βαλβίδες για εφαρμογές σε συνδυαζόμενα συστήματα με ηλιακούς θερμοσίφωνες και λέβητες παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Προσφέρεται για απλή και ευέλικτη εγκατάσταση.

  1. Εάν το ζεστό νερό χρήσης από τον ηλιακό θερμοσίφωνα δεν είναι αρκετά θερμό, εκτρέπεται σε μια πρόσθετη πηγή θερμότητας, όπως π.χ. σε ένα επίτοιχο λέβητα αερίου, και μόλις θερμανθεί αναμιγνύεται σε μια κατάλληλη θερμοκρασία για τις εσωτερικές εφαρμογές ζεστού νερού χρήσης.
  2. Εάν το εισερχόμενο νερό από τον ηλιακό μπόϊλερ είναι ήδη αρκετά θερμό, θα αναμιχθεί άμεσα για την εσωτερική χρήση του, παρακάμπτοντας το λέβητα παραγωγής ζεστού νερού, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά την ηλιακή ενέργεια.

 

 

Πατήστε εδώ για τιμή στο eshop μας