• ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
  • 210 4628117
  • Ελληνικά

Ζεστό νερό σε ξενοδοχεία από 55 έως 60 κλίνες

Ζεστό νερό σε ξενοδοχεία από 50 έως 60 κλίνες

H ASSOS BOILERS παρουσιάζει 11 μηχανολογικές τυπικές εγκαταστάσεις για οικονομία ενέργειας πάνω από 80% με τη νέα γενιά δοχείων ζεστού νερού χρήσης με ανοξείδωτο εναλλάκτη συνδεδεμένα παράλληλα με αντλίες θερμότητας, ηλιακά ή άλλη πηγή θέρμανσης

 

Με εργονομικό design, καινοτόμο σχεδιασμό και με μοναδικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα κοινά δοχεία ζεστού νερού με χαλύβδινο εναλλάκτη

 

Οικονομικότερος τρόπος λειτουργίας

Λειτουργούν και με απλές αντλίες θερμότητας σταθερών στροφών και χαμηλότερου κόστους σε σχέση με τα κοινά δοχεία με χαλύβδινο εναλλάκτη που απαιτούν μόνο αντλίες θερμότητας INVERTER που έχουν υψηλότερο κόστος.

 

Συνεχής Λειτουργία χωρίς διακοπές και ALARM

Ο σχεδιασμός του δοχείου ζεστού νερού ASSOS BOILERS δίνει τη δυνατότητα στην αντλία θερμότητας να λειτουργήσει χωρίς διακοπές ή μείωση στροφών του συμπιεστή χωρίς να παρουσιάζει ALARM υπερθέρμανσης κάτι που συμβαίνει στα περισσότερα δοχεία ζεστού νερού χρήσης με σταθερό μεταλλικό εναλλάκτη (σερπαντίνα), ιδιαίτερα αν η αντλία θερμότητας δεν είναι INVERTER.

 

Χαμηλότερη κατανάλωση Ρεύματος

Η άμεση φόρτιση του δοχείου από την αντλία θερμότητας και χωρίς την διαμεσολάβηση μεταλλικού εναλλάκτη επιτρέπει στην αντλία να έχει μεγαλύτερα διαστήματα λειτουργίας (χωρίς σταματήματα και εκκινήσεις) του συμπιεστή ή χωρίς να χαμηλώνουν οι στροφές της όταν πρόκειται για αντλίες θερμότητας τύπου INVERTER, προσφέροντας έτσι μικρότερη κατανάλωση ρεύματος.

 

Δεν απαιτούνται ετήσια έξοδα SERVICE

Το νερό χρήσης έρχεται σε επαφή με τον ανοξείδωτο εναλλάκτη και όχι με το εσωτερικό του μπόιλερ που θα απαιτούσε ανοδική προστασία (ανόδιο) το οποίο θα έπρεπε να αντικαθίσταται κάθε 1-2 χρόνια με επιπρόσθετο κόστος.

 

Οικονομικότερο κόστος εγκατάστασης

Τα δοχεία ζεστού νερού (FRESH WATER & BUFFER 1 INOX) έχουν μικρότερο κόστος  εγκατάστασης γιατί δεν απαιτούν Δοχείο Διαστολής κρύου νερού (μπλε) καθώς και μειωτή πίεσης λόγω του ανοξείδωτου εναλλάκτη που η χωρητικότητά του είναι μικρή και το όριο λειτουργίας σε πίεση είναι 10 Bar.

 

30% μεγαλύτερη οικονομία,

30% λιγότερες απώλειες

Τα προϊόντα ASSOS BOILERS, δοχεία αδρανείας (buffer)-boiler λεβητοστασίου διαθέτουν 65 έως 70mm μόνωση σε σχέση με τα περισσότερα δοχεία αδρανείας-boiler λεβητοστασίου που η μόνωσή τους δεν ξεπερνά τα 50mm, με αποτέλεσμα οι θερμικές απώλειες και η κατανάλωση ενέργειας να είναι 25 με 30% μεγαλύτερες.

 

Ανοξείδωτος εναλλάκτης 316L για Αντοχή στο Χρόνο & Καθαρό Νερό Κατανάλωσης

Το νερό χρήσης διέρχεται από τον ανοξείδωτο εναλλάκτη 316L χωρίς να αποθηκεύεται μόνιμα στο δοχείο, και έτσι αποφεύγεται η ανάπτυξη επικίνδυνων μικροβίων (φαινόμενα λεγεωνέλας) και εξασφαλίζεται ταυτόχρονα μεγάλη διάρκεια ζωής στο δοχείο. Επιπλέον ο σπειροειδής σχεδιασμός του εναλλάκτη δεν επιτρέπει τις επικαθίσεις αλάτων ακόμα και όταν το νερό έχει μεγάλη περιεκτικότητα αλάτων, που σε τέτοιες περιπτώσεις θα απαιτούνταν φίλτρο περισυλλογής αλάτων με επιπρόσθετο κόστος.

 

Δυνατότητα Επέκτασης του συστήματος και μετά την εγκατάσταση

Ο σχεδιασμός του δοχείου Fresh Water επιτρέπει την τοποθέτηση εναλλάκτη ηλιακών ή άλλης πηγή θέρμανσης, (αέριο, ξυλολέβητα, ενεργειακό τζάκι, κ.τ.λ), ακόμα και μετά την εγκατάστασή του.