• ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
  • 210 4628117
  • Ελληνικά

Φιλοσοφία / Αρχές

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα, 20 και πλέον χρόνια μετά, μοναδικός μας σκοπός ήταν η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και η διάθεση προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας.

Για εμάς ο πελάτης  και οι ανάγκες του, αποτελούσαν και αποτελούν κινητήριο μοχλό ανάπτυξης, κίνητρο για να γίνουμε καλύτεροι, μεγαλύτεροι, ισχυρότεροι.

Είμαστε δίπλα σε όποιον το επιθυμεί, να τον συμβουλεύσουμε, να τον ενημερώσουμε για τις νέες τεχνολογίες, να τον καθοδηγήσουμε στην ενδεδειγμένη λύση, χωρίς περιττές δαπάνες. Η κατάλληλη πρόταση για την ανάλογη ζήτηση, ήταν και παραμένει αρχή μας.

Θέτουμε στη διάθεση του πελάτη μας, την εμπειρία, τη γνώση και την  καθημερινή μας ενασχόληση με τον κατασκευαστικό κλάδο, την επαφή μας με το τι είναι σύγχρονο και λειτουργικό.

Κάθε πελάτης είναι για εμάς μια ξεχωριστή περίπτωση, που χρήζει της ανάλογης προσοχής, μελέτης και πρότασης.

Έτσι κάνουμε, 20 χρόνια τώρα, σε όλους τους πελάτες μας, που μας τιμούν με την  μακρόχρονη εμπιστοσύνη τους.

Συνεχίζουμε δυναμικά, διευρύνοντας τη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, ακολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις διαχείρισης της ενέργειας, προτείνοντας λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον, λύσεις φιλικές προς την οικονομία.

Στηρίζουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρη την επικράτεια, αποστέλλοντας τα προϊόντα μας παντού. Ιδιαιτέρως για τους νησιώτες μας, διαθέτουμε ιδιόκτητες αποθήκες κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να είμαστε απολύτως συνεπείς και έγκαιροι στις αποστολές μας.

Έχουμε δυναμικό παρόν στα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, τόσο για την ενημέρωση, όσο και την παροχή της δυνατότητας αποστολής της παραγγελίας σας μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές.