• ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
  • 210 4628117
  • Ελληνικά

Ιστορία

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των υδραυλικών, της θέρμανσης, της ηλιακής ενέργειας και των καπναγωγών.

Μέσα από την πολύχρονη αυτή παρουσία στην αγορά και με γνώμονα την πρόθεσή μας να παράσχουμε όλο και καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, συνεργαζόμαστε και αντιπροσωπεύουμε,  σημαντικές εταιρίες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και προστιθεμένης αξίας όπως  οι εταιρείες KERMI και PURMO για θερμαντικά σώματα,  DeLonghi, Klima-Therm, LG, Ferroli για αντλίες θερμότητας.

Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης πολλούς κωδικούς από λέβητες χαλύβδινους, χυτοσιδήρου και φυσικού αερίου των εταιριών  TORRENT, BENTONE, HALCOTHERM, BAXI, BIASI, SATURN κ.α.

Η ηλιακή ενέργεια και η εκμετάλλευσή της, αποτελεί κομμάτι της πολύχρονης εμπειρίας και της βαθιάς γνώσης των ηλιακών συστημάτων υποστήριξης θέρμανσης (ηλιοθερμία). Απόδειξη η συνεργασία μας με τις ποιο αξιόπιστες εταιρίες ηλιακών συστημάτων, όπως οι HELIOAKMI, ASSOS, BRAUNik.

Διαθέτουμε ανάλογη εμπειρία και τεχνογνωσία στο κομμάτι της ύδρευσης και της αποχέτευσης, παρέχοντας μια πλήρη σειρά προϊόντων των εταιριών Brass Form, Interplast, Far, CIM, NICOL, που ικανοποιούν τις προδιαγραφές ακόμη και των πιο απαιτητικών.

Σε συνεργασία με την εταιρεία ATRITUBE HVAC Products, έχουμε στη διάθεση των πελατών μας  την πληρέστερη γκάμα προϊόντων σε ότι αφορά τις ανοξείδωτες καμινάδες και τους κυκλικούς αεραγωγούς, για εφαρμογές κτιριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, απαγωγής καυσαερίων, αεροθέρμανσης και κλιματισμού.

Σε μια ακόμη συνεργασία με την ηγετική εταιρεία επεξεργασίας νερού, την Γερμανική BWT, παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις για οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές επεξεργασίας νερού με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Μεταξύ των κύριων τομέων έρευνας και ανάπτυξης της BWT, είναι η προστασία δικτύων θέρμανσης για εξοικονόμηση ενέργειας (AQA therm), η αποδοτικότερη εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας για ζεστό νερό χρήσης (AQA solar Module), η βελτιστοποίηση της κλασικής αποσκλήρυνσης νερού (AQA Perla II), η εναλλακτική προστασία έναντι επικαθήσεων αλάτων (AQA total Energy) και η εφαρμογή συστημάτων υπερφίλτρανσης στο πόσιμο νερό κάθε κατοικίας με τρόπο προσιτό και αποτελεσματικό (WodaPure).

Μένοντας πιστοί στη συνέπεια, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα, έχουμε δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο πελατών και συνεργατών, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.  
 

Εξυπηρετούμε οποιοδήποτε σημείο της χώρας μας, αποστέλλοντας όλα μας τα προϊόντα. Διαθέτουμε ιδιόκτητες αποθήκες κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να εξυπηρετούμε όσο το δυνατό καλύτερα τους πελάτες μας στη νησιωτική χώρα.