• ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
  • 210 4628117
  • Ελληνικά

Συμμετοχή σε εκθέσεις

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις του κλάδου, μετέχοντας σε κλαδικές και θεματικές εκθέσεις. Σκοπός μας η επικαιροποίηση των προσφερόμενων προϊόντων, σύμφωνα με τις νέες τάσεις της τεχνολογίας, της Eco κατασκευής.

Από την Πέμπτη 6 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014,  συμμετείχαμε στην διεθνή έκθεση Climatherm 2014 ξανά στο METROPOLITAN EXPO CENTER στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας '' Ελευθέριος Βενιζέλος ''.
Η συμμετοχή μας στην Διεθνή έκθεση Climatherm πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, είναι δε η μοναδική με διεθνή υπόσταση έκθεση, εδώ και 25 χρόνια και υποστηρίζεται από όλους τους επίσημους κλάδους και τομείς Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Ηλιακής Ενέργειας, της Θέρμανσης, του Εξαερισμού και της απαγωγής καυσαερίων.

Ακολουθούν φωτογραφίες & video από το περίπτερό μας.

Δείτε το video πατώντας εδώ.

Η εταιρείας μας συμμετείχε στην έκθεση Building Green, στο εκθεσιακό κέντρο MEC, στην Παιανία. Συμμετείχαμε στην συγκειμένη έκθεση γιατί αποτέλεσε μια σημαντική συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου για το έτος 2013.
Στη Building Green, παρουσιάσαμε τις αντλίες θερμότητας klima-therm, μια σειρά από πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα, που μετατρέπουν το σπίτι μας σε «πράσινο σπίτι», φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον. Επίσης παρουσιάσαμε το γερμανικό σώμα χαμηλών θερμοκρασιών  Kermi X2, ένα σώμα το οποίο επιτρέπει στο σύστημα θέρμανσης να ζεσταίνει το χώρο ακόμα και με θερμοκρασία νερού 45 Co. Παράλληλα με το κτήριο να έρχεται στο προσκήνιο, παρουσιάσαμε τις Ανοξείδωτες Καμινάδες της εταιρείας Atritube HVAC products, που βελτιώνουν την απόδοση των υφισταμένων συστημάτων θέρμανση και συμβάλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το περίπτερό μας.