• ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
  • 210 4628117
  • Ελληνικά

Μεταφορά - Παράδοση Παραγγελιών

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και παράδοση των παραγγελιών σας, με ασφάλεια και συνέπεια στο χώρο σας.

Εξυπηρετούμε οποιοδήποτε σημείο της χώρας μας, αποστέλλοντας όλα μας τα προϊόντα. Διαθέτουμε ιδιόκτητες αποθήκες κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να εξυπηρετούμε όσο το δυνατό καλύτερα τους πελάτες μας στη νησιωτική χώρα.  

Δείτε τους όρους μεταφοράς και παράδοσης των παραγγελιών σας με ευθύνη της εταιρίας μας.

Όροι αποστολής

1.Εντός Αττικής για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 100 € και άνω, η αποστολή γίνεται δωρεάν. Παραγγελίες μικρότερες από 100 ευρώ, επιβαρύνονται με κόστος αποστολής 5 €.
2.Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 08.00πμ - 15.00μμ.
3.Τα προϊόντα που ανήκουν σε ειδικές παραγγελίες, δεν επιστρέφονται.
4.Ενδεχόμενη επιστροφή και αλλαγή προϊόντος, είναι δεκτή, εφόσον το προϊόν επιστραφεί όπως παραλήφθηκε. Στην περίπτωση που η ευθύνη τις επιστροφής είναι αποκλειστικότητα του αγοραστή, η επιστροφή βαραίνει τον Αγοραστή.
5.Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών, το οποίο μπορεί να επιλεγεί από εσάς και εμείς να τα μεταφέρουμε εκεί. Ιδιαίτερα για τα νησιά κατόπιν συνεννόησης μεταφέρουμε τα εμπορεύματα στο πλοίο που επιθυμείτε και στο δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί. Για αποστολές στην επαρχία θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Bank.
6.Τα εμπορεύματα μεταφέρονται με ευθύνη του αγοραστή.
7.Οποιαδήποτε αλλοίωση στην συσκευασία δεν αποτελεί ευθύνη της εταιρείας μας, μετά από την παράδοση στο πρακτορείο μεταφοράς ή στον πελάτη.
8.Τα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης.
9.Η εταιρεία συνεργάζεται με εταιρείες υπηρεσίας μεταφορών προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων.
10.Εάν ο πελάτης δεν μας υποδείξει μεταφορική εταιρεία, τότε η εταιρεία μας αναλαμβάνει να βρει εκείνη.
11.Δεν έχουμε καμία ευθύνη για το κόστος των μεταφορικών το οποίο χρεώνουν οι εταιρείες υπηρεσίας μεταφορών.
12.Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.
13.Παράδοση των προϊόντων σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί εταιρεία υπηρεσίας μεταφορών, λογίζεται η παράδοση των προϊόντων στην μεταφορική εταιρεία.
14.Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων από την μεταφορική εταιρεία.
15.Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για την απώλεια παραστατικού πώλησης και παραστατικού μεταφοράς, ή οποία οφείλεται σε υπαιτιότητα των μεταφορικών εταιρειών. Σε αυτήν την περίπτωση θα εκδώσουμε αντίγραφο, του είδη εκδοθέντος παραστατικού και θα το ταχυδρομήσουμε στον πελάτη.
16. Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ.